Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@19:02:08 GMT

بیمارستان کسری

تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۲۳۹۷۹

بیمارستان کسری

به گزارش صدای ایران بیمارستان کسری تهران از جمله بیمارستان‌های عمومی (جنرال) مجهز در تهران است. این بیمارستان در سال 1347 تأسیس گردید. این بیمارستان دارای 234 تخت فعال است.
در سال 1347 تا 1353 آقای دکتر احمد علیزاده خوئی متخصص بیهوشی که پزشک وارسته و دانشمند بود با گردهمایی افراد فرهیخته ای چون پروفسور عدل، دکتر حمیدیه،‌دکتر مولوی، دکتر خلیلی و دکتر شکیبا، زمینی به مساحت 3040متر مربع که در تپّه های عباس آباد واقع شده بود و در حاشیه تهران قرار داشت با نیت ایجاد یک بیمارستان مجهّز خصوصی نمونه خریداری نمودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این هدف ارزنده انسانی و اجتماعی و با ایمانی راسخ و تصمیمی پابرجا،‌ همزمان با رویش گلهای بهاری اولین کلنگ بیمارستان در روز تولد مولای متقیان به زمین زده شد. با ایجاد تغییراتی چند در هیئت مدیره، آقای دکتر میراحمدی به عنوان مدیرعامل برگزیده و دوران جدید ادامه ساخت بیمارستان آغاز شد. بعد ار آن با گرویدن عده ای دیگر از متخصصان به جمع سهامداران و نیز تغییر مدیریت، هیئت مدیره جدید آقای دکتر سیدعلی میر مظفری را به عنوان مدیر عامل جدید انتخاب کرد. با انتخاب ایشان عملیات ساخت و ساز ادامه یافت و تصمیمات جدیدی اتخاذ گردید. تصمیم به عدم فروش ساختمان و افزایش طبقات از 9 به 12 و افزایش تخت ها از 200 به 300 تخت.پس از تکمیل کارهای ساختمانی سر انجام بیمارستان در شانزدهم فروردین 1379 به بهره برداری رسید و در ساعت 9:30 صبح اولین نوزاد توسط آقای دکتر مجردی متولد گردید.


 آدرس :
 تهران - میدان آرژانتین - خیابان الوند - بیمارستان تخصصی و فوق تخصصی کسری تهران 
تلفن :
02182111000, 02188774444

نوع بیمارستان : 
خصوصی
تخصص بیمارستان : 
عمومی (جنرال)
نهاد ها و بیمه های طرف قرارداد با:
• دانا • ایران • آسیا • البرز • سینا • پارسیان • میهن • ما • صداوسیما • مجلس شورای اسلامی • ریاست جمهوری • صندوق رفاه کیش • معلم • ملی فولاد • شهرداری • کلیه بانک ها • هواپیمایی هما • بنیاد15خرداد • هلیکوپترسازی • شرکت نفت

سیستم نوبت دهی:
• تلفنی : 02182111000 – 02188774444

• اینترنتی : دارد مراجعه به وب سایت 
• SMS : ندارد

دسترسی به خطوط BRT و مترو :
دسترسی به مترو : ایستگاه شهید بهشتی خط 3
دسترسی به BRT : راه آهن تجریش
فضای استراحت و تفریحی در بیمارستان : 
ندارد
خدمات ویژه و خدمات تخصصی بیمارستان :
 لیزر و کاشت مو ، پزشکی هسته ای ، دستگاه سنگ شکن 
بخش رسیدگی به شکایات : 88965170
ساعات ملاقات:
همه روزه از ساعت 15 تا 17 

 بخش های بستری بیمارستان : 
بخش قلب _ بخش آندوسکوپی _ بخش اورژانس _ بخش داروخانه _ بخش داخلی _ بخش مراقبتهای ویژه _ بخش پرتونگاری _ بخش سنگ شکن _ بخش زنان _ بخش جراحی _ بخش همودیالیز

تعداد تخت :
234


بخش های ستاره دار :
اتاق عمل-اتاق عمل اورژانس-تخت زایمان-تختهای تحت نظر اورژانس-دیالیز-لیبر-پست پارتوم-شیمی درمانی

بخش های کلینیکی :
درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه انکولوژی-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه چشم-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه روانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی-درمانگاه عفونی-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی اطفال-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی ترمیمی-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی توراکس-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی عروق-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی فک و صورت-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی ریه-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی غدد ( اندوکراینولوژی )-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی کبد و گوارش-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی کلیه ( نفرولوژی )-درمانگاه قلب-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی قلب-درمانگاه پوست

بخش های پاراکلینیک :
درمانگاه ارولوژی-درمانگاه ENT-درمانگاه ارتوپدی-درمانگاه اطفال-درمانگاه انکولوژی-درمانگاه جراحی عمومی-درمانگاه جراحی مغز و اعصاب-درمانگاه چشم-درمانگاه داخلی اعصاب ( نورولوژی )-درمانگاه روانپزشکی-درمانگاه زنان و زایمان-درمانگاه شنوایی سنجی-درمانگاه طب فیزیکی و توانبخشی-درمانگاه عفونی-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی اطفال-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی ترمیمی-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی توراکس-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی عروق-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی فک و صورت-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی ریه-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی غدد ( اندوکراینولوژی )-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی کبد و گوارش-درمانگاه فیزیوتراپی-درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی کلیه ( نفرولوژی )-درمانگاه قلب-درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی قلب-درمانگاه پوست

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: صدای ایران بیمارستان بیمارستان کسری عمومی تهران پزشک مولوی عباس آباد اجتماعی هیئت مدیره تهران آرژانتین آدرس بیمارستان آدرس خصوصی اینترنت مترو مترو تهران درمانگاه فوق تخصصی ـ داخلی درمانگاه فوق تخصصی ـ جراحی درمانگاه جراحی اطفال درمانگاه قلب درمانگاه آقای دکتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۲۳۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟

نحوه مدیریت درآمدهای حاصل از صادرات نفت یکی از چالش‌های جدی بوده که در مقاطعی گریبانگیر اقتصاد ایران شده است. این درحالی است که برخی کشورها مانند نروژ به رغم وجود موهبت نفت، تجارب موفقیت‌آمیزی از مدیریت درآمدهای نفتی داشته‌اند که بررسی آن می‌تواند مفید باشد.

به گزارش اکوایران، بیماری هلندی یکی از عوارض درآمدهای نفتی است که به صورت افزایش درآمدهای نفت صادراتی برخی از کشورها، بیکاری و تورم تشدید می‌شود و ساختار تولید داخلی با آسیب مواجه می‌شود.

در گزارش‌های پیشین با توجه به گزارش مرکز پژوهش‌ها به بررسی کانال‌های تسری بیماری هلندی به سیاست‌های پولی و ارزی در ایران پرداخته شد و به شکل اجمالی نحوه مقابله عربستان با این بیماری مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که سیستم درحال اجرا در عربستان، قابلیت اجرا شدن در ایران را به دلایلی همچون تورم بالا و شرایط تحریم ندارد.

نروژ کشور دیگریست که با موهبت منابع نفتی همراه بوده و با مدیریت مناسب ساختار و درآمدهای نفتی در مقابل نفرین منابع ایستادگی کرده است. بنظر می‌رسد نروژ پیشرفته‌ترین مدل برای استفاده بهینه از درآمدهای نفتی را اجرا کرده و به همین دلیل تجربه این کشور به شکل خلاصه مورد بررسی این گزارش است.

درآمدهای نفتی در نروژ چگونه به دست دولت می‌رسد؟

دولت نروژ بخش زیادی از درآمد نفتی خود را از طریق بخش خصوصی و با عنوان مالیات نفتی دریافت می‌کند. حدود ۷۸ درصد درآمدهای نفتی شرکت‌های خصوصی این کشور به دولت به شکل پول داخلی پرداخت می‌شود، به عبارت دیگر شرکت‌های خصوصی خود مسئول تبدیل ارز به پول داخلی هستند. این موضوع باعث شده تا بانک مرکزی دیگر به عنوان بازیگر اصلی بازار ارز عمل نکند و عملکرد بازار دچار اختلال نشود.

این درحالیست که بخشی از درآمدهای نفتی دولت به شکل مستقیم از فروش نفت توسط دولت به دست می‌آید. درآمدهای ارزی دولت از این ناحیه به صورت روزانه به حساب‌های واسطه در بانک مرکزی نروژ واریز می‌شود. درآمدهای فوق‌الذکر پس از این مقطع، در اختیار صندوق بازنشستگی دولت GPFG که وظیفه سرمایه‌گذاری در کشورهای دیگر را دارد، قرار میگیرد.

قاعده مالی دولت نروژ برای کسری بودجه غیرنفتی

دولت نروژ هرسال بخشی از کل بودجه را به عنوان کسری بودجه غیرنفتی در نظر می‌گیرد و به عبارتی حجم کسری بوده تابع یک قاعده مالی به شکل زیر است: به طور متوسط در طول زمان کسری غیرنفتی بودجه دولت مرکزی نباید از نرخ بهره حقیقی سرمایه موجود در سازمان GPFG (به شکل متوسط ۴ درصد) که وظیفه سرمایه‌گذاری در خارج از کشور را به عهده دارد، بیشتر شود.

در حالت عادی کسری بودجه غیرنفتی دولت از درآمد نفتی غیرمستقیم که به کرون دریافت می‌شود، تامین می‌شود. هرساله سایر درآمدهای کرونی به حساب سازمان GPFG منتقل می‌شود.

به همین ترتیب مازاد ارز و کرون‌های حاصل از مالیات نفتی که به صندوق سرمایه‌گذاری خارجی دولت منتقل می‌شود، تاثیری بر حجم پایه پولی نروژ ندارد. همچنین تبدیل کرون‌های مازاد به ارز خارجی منجر به افزایش حقیقی نرخ ارز و افزایش قدرت رقابت تولیدات داخلی می‌شود.

استقلال بانک مرکزی نروژ در سیاست ارزی و پولی

با ذخیره منابع ارزی در سازمان GPFG و عملیات بانک مرکزی نروژ و فرآیند بودجه ریزی دولت، هم امکان سیاست‌گذاری پولی مستقل بر اساس هدفگذاری تورم وجود دارد و هیچ الزامی برای تبدیل درآمدهای نفتی به کرون وجود ندارد. در واقع بخشی از درآمدهای ارزی مطابق قاعده مالی مصرف شده و باقیمانده آن نیز از ترازنامه بانک مرکزی خارج می‌گردد.

همچنین با وجود اینکه کسری بودجه دولت سیاست‌های ارزی دولت را دچار محدودیت می‌کند اما با وجود قاعده مالی مشخص و پیشبینی‌پذیر بودن سیاست‌ها، امکان مدیریت بازار ارز برای بانک مرکزی نروژ فراهم می‌شود.

دیگر خبرها

  • تشریح فعالیت‌های موسسه فرهنگی حقوقی بزرگمهر حکیم
  • کاخ سفید برای تأمین کسری بودجه دست به دامن افزایش مالیات می شود؟
  • غرق شدن کودک کامفیروزی در رودخانه کر
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • سفر گروه فوق تخصصی جراحی ابن سینا به یاسوج
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می‌شود
  • نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی در نیمه دوم خرداد اعلام می شود
  • جان باختن پدر و فرزند در ویلای شخصی